Et profilbilde

Universitetslektor
Kjersti Lønning Velde { "honorific-suffix": "Universitetslektor", "fn": "Kjersti Lønning Velde", "tel": "Telefon: 51832347", "email": "kjersti.l.velde@uis.no" }

Avdeling/enhet Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora
Institutt/senter Institutt for barnehagelærerutdanning
Rom HL K-207

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Alvestad, Marit; Gjems, Liv; Myrvang, Ellinor; Storli, June Berger; Tungland, Inger Benny Espedal; Velde, Kjersti Lønning; Bjørnestad, Elisabeth (2019). Kvalitet i barnehagen. Rapport fra dybdestudien i det longitudinelle forskningsprosjektet Gode barnehager for barn i Norge (GoBaN).. Skriftserien ved Universitetet i Stavanger rapport nr nr.85. ISBN 978-82-7644-890-0. 80 s.
  • Velde, Kjersti Lønning (2016). Foreldrenes opplevelse av hentesituasjonen i barnehagen knyttet til kvalitet.. Universitetet i Stavanger. 75 s.
  • Alvestad, Marit; Gjems, Liv; Bjørnestad, Elisabeth; Tungland, Inger Benny Espedal; Storli, June Berger; Velde, Kjersti Lønning; Myrvang, Ellinor (2019). Kvalitet i barnehagen - en dybdestudie. FILIORUM senter for barnehageforskning UiS og BARNkunne HVL; 2019-10-16 - 2019-10-17.