Et profilbilde

Professor
Tom Brökel { "honorific-suffix": "Professor", "fn": "Tom Brökel", "tel": "Telefon: 51834499", "email": "tom.brokel@uis.no" }

Avdeling/enhet Handelshøgskolen ved UiS
Institutt/senter Avd. for innovasjon, led. og mark.føring

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Broekel, Tom; Brenner, Thomas (2019). Evolutionary economics and policy: Introduction to the special issue.
  • Fitjar, Rune Dahl; Haus-Reve, Silje; Brökel, Tom (2019). Hva kan vi bli gode på i Rogaland? Mot en ny strategi for næringsutvikling?. Handelshøgskolen ved UiS og Næringsforeningen i Stavanger-re; 2019-10-02.
  • Fitjar, Rune Dahl; Haus-Reve, Silje; Brökel, Tom (2019). Smart spesialisering i Rogaland. Universitetet i Stavanger; 2019-11-01.
  • Fitjar, Rune Dahl; Haus-Reve, Silje; Brökel, Tom (2019). Smart spesialisering i Rogaland. Rogaland fylkeskommune; 2019-09-30.