Velkommen til offisiell semesteråpning 2019

Den offisielle semesteråpningen ved Universitetet i Stavanger er en flott start på studentlivet og et nytt akademisk år. Velkomstseremonien setter også startskuddet for Fadderfestivalen.

Studenter på campus, semesterstart

Den offisielle semesteråpning finner sted mandag 12. august kl. 12.00 - 13.05 i Fadderteltet ved Hagbard Line hus og Kjell Arholms hus.

Årets hovedtaler er Siri Kalvig, administrerende direktør i det statlige selskapet Nysnø Klimainvesteringer. Ordfører Christine Sagen Helgø er også glad i studentene i Stavanger, og ønsker tradisjonen tro årets nye kull velkommen til byen. Rektor Klaus Mohn og StOr-leder Joachim Børlie ønsker velkommen til UiS. Faddersjef  Christian Hjelle avslutter det hele ved å sette i gang Fadderfestivalen.

Pop, hiphop, klassisk og kor

Det blir også musikk på programmet. Det blir popete toner fra Starpalace, indiepopbandet fra Stavanger. Hiphop-kometen J-Rulo vil også garantert heve stemningen med sin kjappe rap.

Ida Johanne Wahl, sopran, og Maria Bue Kessel, piano, begge fra Fakultet for utøvende kunstfag, UiS, vil stå for dagens vakreste musikkopplevelse.

For å ikke glemme Stavanger studentsangforening som åpner den offisielle semesterseremonien.

• Velkommen til UiS ved rektor Klaus Mohn

• Velkommen til Stavanger ved ordfører Christine Sagen Helgø

• Hovedtale ved  Siri Kalvig, administrerende direktør Nysnø Klimainvesteringer

• Studentenes tale ved leder Joachim Børlie, Studentorganisasjonen (StOr) ved UiS