Åpen forelesning om begynneropplæring

Lesesenteret inviterer til gratis foredrag om lesing i begynneropplæringen med prisvinnende, australsk lærer.

Vi er så heldige å få besøk av Davina Sharry, som er en prisvinnende australsk lærer, kjent for å engasjere publikum og dele kunnskap og erfaringer i sine forelesninger om begynneropplæring. Vi inviterer til åpen forelesning for lærestudenter og andre som er interesserte i lesing i begynneropplæringen.

Davina sier følgende om seg selv:
"In seven years, Davina’s passion for pedagogical innovation and reflective practice has seen her reading program evolve from a stand-alone program to an agreed set of pedagogical practices that now shape the teaching of reading in many Early Childhood classrooms. Using current research, she has refined the approach to reading to be responsive and focused on student data, engagement and improvement. Davina has now shared her strategies and data for her Action Research, ‘How to Teach Emergent Readers to Read in 8 Weeks’ with 30+ school teams who have sought her expertise to achieve the same success! You can’t help but get the feeling this ‘Teacher of the Year’ is just getting warmed up!"
Les mer: https://www.criterionconferences.com/blog/education/learn-pedagogical-guru-davina-sharry/?fbclid=IwAR1at159DIUQf9wsNYcwXb6qFLa1VN9mZqt6dXe0bfcX-te79odgo8ovKg8

Forelesningen er gratis. Vi anbefaler å være tidlig ute på grunn av registrering i bygget.
Vel møtt!