MENY

Triangulum International Conference i Stavanger

Smartby-prosjektet Triangulum har sin avsluttende konferanse under tittelen: Energising Cities: Innovations, challenges & solutions. Gratis adgang!

Siden 2014 har Stavanger vært med i Europas største forsknings- og innovasjonsprogram, Horisont 2020 (EU). Sammen med Manchester og Eindhoven er Stavanger fyrtårnby i Triangulum-prosjektet og har demonstrert helt nye løsninger innen IKT, mobilitet og energi.

Vi  invitere til den internasjonale sluttkonferanse for Triangulumprosjektet, som vil gå av stabelen her i Stavanger.  Konferansen er gratis og åpen for alle som melder seg på.

Kom å få et inblikk i hva Triangulum prosjektet har betydd for utviklingen av smartere byer, og veien videre for prosjektet!

Program for dagen:

  • Welcome & Presentation about Major Outcomes of Triangulum
  • Presentation by European Commission
  • Two Key Note Presentations
  • Interactive Sessions: Climate Change, Governance, Citizen Engagement, Replication & Investment • Innovation Marketspace 

Påmelding her

Obs! Det er også en dag 2 av konferansen, som foregår på Nordic Edge Expo. Den krever at du har billett til expoen. Mer info om dag 2 av Triangulum/Lighthouse-konferansen her.

Triangulum International Conference i Stavanger