Bjergsted Brass Week: Recital

Radovan Vlatkovich og Ida Mo Schanche spiller konsert i Lille konsertsal, Bjergsted onsdag 18. september.

UiS Fakultet for utøvende kunstfag presenterer Bjergsted Brass WeekRecital med Radovan Vlatkovich, horn og Ida Mo Schanche, klaver onsdag 18. september kl. 19.30 i Lille konsertsal, Bjergsted. Fri entré.

Bjergsted Brass Week er en årlig inspirasjonsuke for messingblåsere og arrangeres av Bjergsted trombonelaug i nært samarbeid med Universitetet i Stavanger. Arrangementet har hvert år litt ulike tema.  I år, 2019, er hovedfokus på «Small brass», og Stavanger får besøk av noen av verdens fremste trompet og hornartister/pedagoger.

UiS Faculty of Performing Arts present Bjergsted Brass Week 2019: Recital featuring Radovan Vlatkovich, French horn and Ida Mo Schanche, piano Wednesday 18 September at 7.30 p.m. in Lille konsertsal, Bjergsted. Free admission

Se Facebook event

Bjergsted Brass Week: Recital

Radovan Vlatković spiller horn, og kommer fra Kroatia, og skal holde konserter og masterclass på Bjergsted Brass Week.