Karrieredagen 2019

Karrieredagen er universitetet sitt største karrieredagsarrangement hvor over 50 bedrifter fra næringslivet kommer til UiS for å treffe smarte og nysgjerrige studenter. Dette er en gyllen mulighet for studenter å komme i kontakt med en rekke bedrifter i næringslivet.

Her kan du skape nye nettverksforbindelser og få verdifull informasjon om ulike karrieremuligheter. Er du heldig kan du sikre deg en relevant sommerjobb eller graduate stilling!

10:00 - Offisiell åpning - Hodejeger Per-André Marum (Tjodhallen)
11:30 - Accenture bedriftspresentasjon (E-101)
12:00 - Kurs med hodejeger Per-André Marum
12:30 - Karrieremaraton (E-101)
14:45 - Premiering av dagens konkurranser (Tjodhallen)
15:00 - Karrieredagen avsluttes

De første 100 inn dørene vil få goodiebag sponset av ulike bedrifter

I forkant av Karrieredagen arrangerer vi også CV- og jobbsøkerkurs med veiledningstjenesten på UiS den 24 september.

Besøk oss gjerne på stand utenfor Tjodhallen og i Arne Rettedals hus i ukene før Karrieredagen!
Vi gleder oss, og ser frem til nok en gang å fylle UiS med studenter og bedrifter.

Hjertelig velkommen!

For mer informasjon: www.indoks.no/karrieredagen

Har du spørsmål ta gjerne kontakt med
Karrieredagsansvarlig