HHUiS Alumni-konferanse 2019 "Sammenheng"

Arrangementet er kun for inviterte gjester og HHUIS alumner og krever påmelding.

Interesserte kan melde seg på på gjennom denne lenken: påmelding til HHUiS Alumnikonferansen 2019 "SAMMENHENG" (du må registerer deg/logge inn som HHUiS alumn under gruppen økonomi og juss for å finne påmeldingen).

Arrangmentet finner sted onsdag 23. oktober kl 15-17. Denne ettermiddagen byr på spennende foredrag og samtaler, i tillegg til møte med tidligere studenter.

Program:

• 14:30 Registrering og mingling
  • 15:00 Velkommen ved Ola Kvaløy
    • Mangfold og innovasjon i arbeidslivet ved Marte C. W. Solheim. Mangfold er å bli invitert til festen, inkludering er å by opp til dans.
    • Prat med Eva Grinde: Øknomien intervjuer journalisten
    • Mat & mingling
    • Historiske tilbakeblikk - Helge Mauland, 50-års jubilieum for økonomiutdanningen i Stavanger
    • Bikefinder - Ole Martin Ølmheim. Fra studier på HHUiS til gründerlivet
    • HHUiS Alumniprisen 2019
  • 17:05 Buss til sentrum og KÅKÅnomics 2019

I anledning 50-års jubileet for oppstart av økonomi og administrasjonsutdanningene i Stavanger ved Rogaland distiktshøgskole har de første som registrerte seg til konferansen fått utdelt gratis festivalpass til økonomifestivalen KÅKÅnomics. Dessverre er fristen for å få gratis festivalpass til KÅKÅnomics nå gått ut. Skulle det vise seg å være registrerte konferanse og festivalpassdeltakere som ikke møter opp på konferansen vil uavhentede festivalpass bli trukket ut blant øvrige konferansedeltakerne.

Del gjerne arrangementet med flere alumnere. Håper å se mange av dere i oktober. Velkommen!

Programark for HHUiS Alumnikonferansen