Ethica - Lyden fra filosofi

Velkommen til danseforestilling i Atelier Pahr-Iversen.

Kari Nessa Nordtun, påtroppende ordfører i Stavanger åpner forestillingen

Lyden av Filosofi er en forestilling som knytter sammen en komposisjon av komponisten Dániel Peter Biró med en koreografi av Hagit Yakira og nye malerier av Kjell Pahr-Iversen.
Urframføringen finner sted 6. november kl 19:30 i Atelieret Pahr-Iversen med Neue Vocalsolisten (Stuttgart), Hagit Yakira (Fakultet for utøvende kunstfag og Hagit Yakira Company), Luke Hsu og Laurens Weinhold (fiolin), Xiaoti Guo (bratsj), Rainer Crosett, Clara Lindenbaum (cello) og studenter fra UiS Fakultet for utøvende kunstfag.
Premieren er støttet av Norsk Kulturråd i kategori bestillingsverk, CEMPE (Center for Excellence in Music Education) , Stavanger Kommune, Rogaland Fylkeskommune og Norsk Komponisforening

Se facebook-event

Foto: Hagit Yakira

Forestilling som knytter sammen en komposisjon av komponisten Dániel Peter Biró med en koreografi av Hagit Yakira og nye malerier av Kjell Pahr-Iversen.