Kunnskapstørst: Havteknologi. Trender, utfordringer og forskning

UiS-professor Muk Chen Ong presenterer trender og utfordringer ved havteknologi i Norge. Hva forsker vi på? Kan det bidra til omstilling i regionen? Bli med på Kunnskaps_tørst!

I Stavanger-regionen er vi historisk gode på å omstille oss. Sildefiske, brisling og hermetikkindustri. Det har vært oppturer og nedturer. Den ene industrien har vekslet med den andre. Nå er det gass- og oljeindustrien sin nedtur vi står overfor. Vi må omstille oss på nytt.

Men det er fortsatt hav og teknologi det kommer til å handle om. I hvert fall hvis du kommer på Kunnskapstørst på Ydalir torsdag 14. november. Da vil professor Muk Chen Ong ved Institutt for maskin, bygg og materialteknologi ved UiS presentere vår havforskning.

Han vil presentere trender og utfordringer ved havteknologi i Norge, samt presentere vår forskning innen marin- og undervannsteknologi og vindteknologi til havs og fjordkryssingsteknologi. Hele nabolaget vårt på CampusUllandhaug inviterers til Kunnskapstørst som er en populærvitenskapelig foredragsrekke. Gratis og for alle. Arrangør er: Innovasjonspark Stavanger, Validé og Universitetet i Stavanger. Les mer og meld deg på.

Muk Chen Ong