HH-UiS & Sandnes Sparebank Case Competition

Handelshøgskolen ved UiS og Sandnes Sparebank arrangerer finalen for beste konsulentoppgave skrevet av masterstudenter på kurset Economics og Motivation.

HH-UiS Sandnes Sparebank Case Competition er en konkurranse hvor studentene har jobbet i grupper og konkurrere om å skrive den beste konsulentrapporten for en ekte bedrift eller et foretak. Konsulentrapportene har vært gjennom flere intervju for å kartlegge hvordan lederne i bedrifter arbeider for å motivere sine ansatte og gi faglig funderte anbefalinger som kan bidra til å styrke de ansattes motivasjon.

– Det kan høres overveldende ut, men studentene har fått grundig tilbakemelding og veiledning underveis av doktorgradsstipendiat  Andreas I Fidjeland.

Det har i år vært veldig høy kvalitet på rapportene og de beste konsulentrapportene blir presentert i finalen tirsdag 19. november kl. 10.15 på Handelshøgskolen  ved UiS.

Juryen bestående av Vise-administrerende direktør Tomas Nordbø Middelthon fra Sandnes Sparebank og professor Aslaug Mikkelsen fra Handelshøgskolen ved UiS.

Vinnerlaget får 40.000 kroner i premie, en gave fra Sandnes Sparebanks Gavefond.

Logo til Sandnes Sparebank