Konsert med Bjergsted symfoniorkester

Hjertelig velkommen til spennende konsert med Bjergsted Symfoniorkester i St. Petri kirke lørdag 23. 11. kl. 18.00. Universitetet i Stavanger og universitetet i Agder har begge egen utdannelse for klassiske musikkstudenter. På denne konserten slår vi oss sammen og danner et helt symfoniorkester og gir en egen orkesterkonsert.
Studentene samles til felles øvelser i Kristiansand fra tirsdag 19.11 til fredag 22.11 og spiller konsert i Kristiansand fredag 22.11 på kvelden. Lørdag 23.11 gjentar studentene konserten i St. Petri kirke i Stavanger.
Orkesteret har med seg et spennende program med kun skandinavisk musikk. Konserten åpner med Eivind Groven sin Hjalarljod, etterfulgt av et nykomponert stykke av Rolf Gupta, som også er kveldens dirigent. Etter pause framføres den storslåtte Symfoni nummer 2 av den finske mesterkomponisten Jean Sibelius.
Vi håper riktig mange finner veien til denne spennende konserten med morgendagens klassiske musikkutøvere.
Dirigent er en anerkjente norske dirigenten Rolf Gupta. Rolf har bl.a. vært sjefsdirigent både i Kork og i Kristiansand Symfoniorkester i en årrekke. Nå jobber Rolf som professor på UiA og som frilansdirigent.
Det er gratis entre på konserten, som varer 90 minutter, inklusive pause.

Hjertelig velkommen!