Avslutningsseremoni ved Fakultet for utøvende kunstfag

Velkommen til Fakultetet for utøvende kunstfag sin årlige avslutningsseremoni for avgangsklassene i bachelor- og mastergradsprogrammer.

Fakultetet for utøvende kunstfag sin årlige avslutningsseremoni for avgangsklassene i bachelor- og mastergradsprogrammer innen utøvende musikk og dans avholdes onsdag 20. mai kl. 13.00 i Lille konsertsal. Årets stipendvinnere i klassisk, dans og jazz samt vinnerne av kammermusikkprisen blir også hedret under seremonien.

Foto er fra fjorårets seremoni og viser avgangsklassen i Bachelor i dans 2019. Fotograf: Mari Løvås

Se Facebook-event

----------

The Faculty of Performing Arts' annual graduation ceremony for the graduation classes in bachelor's and master's degree programs in performing music and dance will be held on Wednesday, May 20 at 2 p.m. 13:00 in the Little Concert Hall. This year's scholarship winners in classical, dance and jazz as well as the winners of the chamber music award are also honored during the ceremony.

Foto av dansestudenter

Foto er fra fjorårets seremoni og viser avgangsklassen i Bachelor i dans 2019.