Operakafe: Figaros bryllup (W. A. Mozart)

Velkommen til Operakafe med unge og lovende sangstudenter fra Universitetet i Stavanger, Fakultet for utøvende kunstfag, under ledelse av professor Elizabeth Norberg-Schulz. Opplev Mozarts opera Figaros bryllup, i en noe forkortet versjon. Handlingen er lagt til grev Almavivas slott i Sevilla omkring 1780, og hele operaens handlingsforløp utspiller seg i løpet av én dag. Tjeneren Figaro skal gifte seg med Susanna, men det er flere som ønsker å forhindre at dette skjer.

Arrangementet finner sted i Lille konsertsal lørdag 29. februar kl. 19:30 og Sandnes kulturhus søndag 1. mars kl. 18:00.

Arrangør: Fakultet for utøvende kunstfag ved Universitetet i Stavanger, Sandnes Operakor og Sandnes kulturhus, med støtte fra Opera Rogaland, Norsk kulturråd og Sandnes kommune.

Foto: Marius Vervik

Se Facebook-event

-------

Welcome to Operakafe with young and promising vocal students from the University of Stavanger, Faculty of Performing Arts, under the guidance of Professor Elizabeth Norberg-Schulz. Experience a shorter verion of Mozart's opera The Marriage of Figaro.

The event finds place at Lille konsertsal Saturday 29th of February at 7.30 p.m., and Sandnes kulturhus Sunday 1st of March at 6 p.m.

The event is organized by Faculty of Performing Arts at the University of Stavanger, Sandnes Operakor and Sandnes Kulturhus, with support from Opera Rogaland, Arts Council Norway and Sandnes municipality.

Foto av musikkstudenter

Velkommen til Operakafe med unge og lovende sangstudenter fra Fakultet for utøvende kunstfag