Disputas om organisasjonsendringer på sykehus

Olaug Øygarden, doktorgradskandidat ved Handelshøgskolen ved UiS, disputerer fredag 7. februar 2020 ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet.

Hun forsvarer avhandlingen Divergent Organizational Change in Hospitals. Exploring how hospital leaders and employsees can contribute to seccessful outcomes.

Oppgitt emne for prøveforelesning: Integration of professional and organizational priorities in health care organizations: Theory and empirical evidence of hybrid management.

Hovedveileder er professor Aslaug Mikkelsen, UiS og medveileder er førsteamanuensis Thomas Laudal, UiS.

Bedømmelseskomiteen består av professor Lotta Dellve, Gothenburg University, professor Jeppe Agger Nielsen, Aalborg University and førsteamanuensis Ingeborg Foldøy Solli, UiS

Alle interesserte er velkommen til prøveforelesning kl 10 og disputas kl 12.