Nettverkssamling for skrivesentre og studieverksteder 2020

Er du opptatt av akademisk dannelse og akademisk skriving? Driver du med skriveopplæring eller veiledning av studenter?

Årets nettverkssamling for studieverksteder og skrivesentre byr på faglig påfyll og nettverksbygging for alle som driver med skriveopplæring, mentorvirksomhet eller liknende tilbud til studenter.

Universitetsbiblioteket i Stavanger er vertskap for samlingen, som foregår på Universitetet i Stavanger og campushotellet Ydalir 26. og 27. mars 2020.

Samlingen er et fast møtepunkt for de som er opptatt av arbeidet ved studieverksteder og skrivesentre og liknende tilbud innen høyere utdanning i Norge.

Vi byr på et tettpakket program med foredrag fra blant annet leder for det universitetspedagogiske arbeidet ved UiS, Dag Husebø, samt finalist i Forsker Grand Prix 2019, James Jacob Thomson.

Gå hit for mer informasjon og fullstendig program.

Vi håper du vil delta!

Jente og gutt i hengende trådstoler