Disputas om offshore-boring

Fredag 17. april 2020 vil Ekaterina Wiktorski disputere for graden Philosophiae doctor ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet ved Universitetet i Stavanger.

Ekaterina Wiktorski vil forsvare avhandlingen:

“Theoretical and experimental study of wellbore friction and drillstring dynamics”. Prøveforelesning og disputas er heldigital og vil foregå i Teams.

Dere er velkomne til å følge med på denne digitale disputasen ved å logge dere på med lenken

Bli med i Microsoft Teams-møte

Avhandlingen er publisert og er tilgjengelig via Dropboxr

Dere kan laste ned Teams eller bruke nettlesere deres. Pass på at lyden på deres pc-er fungerer, verten modererer resten.

Veiledning i bruk av Teams finnes her

Husk at det er kun bedømmelseskomiteen, ordstyrer og ph.d.-kandidaten som skal bruke lyden! Husk å dempe mikrofonen når dere ikke snakker.

Til publikum: Les retningslinjene nedenfor nøye

• Ikke bruk videokameraet
  • Husk å dempe (mute) sine mikrofoner for å unngå støy på linjen
  • Ex auditorio-spørsmål: Disputasleder vil invitere til ex auditorio-spørsmål, og disse kan foretas skriftlig i chat før den første opponenten er ferdig med sin opposisjon.
  • Vi råder alle til å teste datautstyret sitt før disputas.

Dere kan også bruke denne lenken til å følge med på disputasen