Jaspreet Singh Sachdeva disputerer

Mandag 20. april 2020 vil Jaspreet Singh Sachdeva, ph.d.-kandidat ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet, disputere for graden Philosophiae doctor ved Universitetet i Stavanger.

Sachdeva vil forsvare avhandlingen «Impact of Wettability on Rock Mechanics and Oil Recovery»

Prøveforelesning og disputas er heldigital og vil foregå i MS Teams.

Dere er velkomne til å følge med på denne digitale disputasen ved å logge dere på med lenken Bli med i Microsoft Teams-møte!

Avhandlingen er publisert og er tilgjengelig her

Dere kan laste ned Teams eller bruke nettlesere deres. Pass på at lyden på deres pc-er fungerer, verten modererer resten.

Veiledning i bruk av Teams finnes her

Husk at det er kun bedømmelseskomiteen, ordstyrer og ph.d.-kandidaten som skal bruke lyden! Husk å dempe mikrofonen når dere ikke snakker.

Til publikum: Les retningslinjene nedenfor nøye

Retningslinjer for publikum:

• Ikke bruk videokameraet

• Husk å dempe (mute) sine mikrofoner for å unngå støy på linjen

• Ex auditorio-spørsmål: Disputasleder vil invitere til ex auditorio-spørsmål, og disse kan foretas skriftlig i chat før den første opponenten er ferdig med sin opposisjon.

• Vi råder alle til å teste datautstyret sitt før disputas.

Dere kan også bruke denne lenken til å følge med på disputasen

Jaspreet Singh Sachdeva