Digital danseforestilling: Come Together

Dansesalene på campus er stengt, men det stopper ikke avgangsstudentene i dans. Fredag 17. og lørdag 18. april kan du se en vakker og unik live performance på Zoom.

---- For English scroll down ----​​​​​​​

Velkommen til danseforestillingen Come Together på Zoom

• Fredag 17. april kl. 19.00
  • Lørdag 18. april kl. 17.00

Endeløse timer på zoom etter at campus og dansesaler stengte i midten av mars, har resultert i en vakker og unik live performance. Her møter du dansestudentene på siste året av Bachelor i dans i en digital forestilling uten sidestykke.

Slik gjør du

Nedenfor finner du lenker for å logge deg på zoom-forestillingen.
Når du kommer inn, ber vi om at du vennligst:

• Demper mikrofonen din
  • Går til “video” (nede til venstre). Trykk på pil for å komme til videoinnstillinger. Velg «hide non-video participants»
  • Starter med å ha «gallery view» (meny oppe til høyre). I løpet av forestillingen vil du få enkle instruksjoner.

FREDAG 17. april kl. 19.00

Meeting ID: 646 3067 0186

Password: 081064

LØRDAG 18. april kl. 17.00

Meeting ID: 675 9144 0560

Password: 007114

Mer info: Se facebook-event​​​​​​​

--------------   English    ----------

Since mid March the 3rd year dance students have been zooming for many hours to create a beautiful, unique, one of a kind dance live performance.

On Friday the 17th April at 19.00 and Saturday 18th April at 17.00  we will be live streaming via zoom our handmade performance.

How to attend

Below you can see the zoom link. Once entering the link we would ask you to kindly do the following things:

• Please go to the mute icon (bottom left hand side) - and click on that so you are muted and ensure you can hear the performance well.
  • Please go to 'video' (bottom left hand side) - click the arrow (you will arrive to video settings) - click the line that says - click 'hide non-video participants
  • During the performance you will get some instructions - very simple - you will be able to press a gallery view. This you can find at the top the right hand side. To begin with please make sure you have the 'gallery view'. After that we will direct your view to different options.

See you on the other side of the screen,

FRIDAY 17th of April at 7 p.m.

Meeting ID: 646 3067 0186

Password: 081064

Join by Skype for Business

SATURDAY 18th of April at 5 p.m.

Meeting ID: 675 9144 0560

Password: 007114

Facebook-event​​​​​​​

We hope to see you on zoom!

Utklipp fra Zoom-forelesning i dans

Undervisningen ble flyttet over på Zoom når campus stengte ned i mars. Nå blir også avgangsforestillingen streamet live på den digitale videokonferanse-plattformen.