Et profilbilde

Førsteamanuensis II
Espen Fevang { "honorific-suffix": "Førsteamanuensis II", "fn": "Espen Fevang", "tel": "", "email": "espen.fevang@uis.no" }

Avdeling/enhet Det helsevitenskapelige fakultet
Institutt/senter Avdeling for kvalitet og helseteknologi

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Fevang, Espen; Hognestad, Børge; Abrahamsen, Håkon Bjorheim (2015). Semiprone position endotracheal intubation during continuous cardiopulmonary resuscitation in drowned children with regurgitation: a case report and experimental manikin study.. 2015-12-08 - 2015-12-11.
  • Fevang, Espen; hognestad, børge; Abrahamsen, Håkon Bjorheim (2015). Semiprone position for endotracheal intubation during continuous cardiopulmonary resuscitation in children with severe regurgitation after submersion injuries - a case report and experimental manikin study. 2015-12-08 - 2015-12-11.