Disputas for Eric Cayeux

Torsdag 18. juni 2020 vil Eric Cayeux, ph.d.-kandidat ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet, disputere for graden Philosophiae doctor ved Universitetet i Stavanger.

Cayeux vil forsvare avhandlingen Mathematical Modelling of the Drilling Process for Real-time Applications in Drilling Simulation, Interpretation and Assistance.

Prøveforelesning og disputas er heldigital og vil foregå i Teams, evt. back-up i Zoom. Dere er velkomne til å følge med på Cayeuxs disputas ved å logge dere på her.

Eller backup i Zoom
Meeting ID: 627 0471 8576
Password: 382130

Dere kan laste ned Teams eller bruke nettlesere deres. Pass på at lyden på deres pc-er fungerer, verten modererer resten.

Veiledning i bruk av Teams finnes her

Husk at det er kun bedømmelseskomiteen, ordstyrer og ph.d.-kandidaten som skal bruke lyden! Husk å dempe mikrofonen når dere ikke snakker.

Retningslinjer for publikum:

• Ikke bruk videokameraet

• Husk å dempe (mute) sine mikrofoner for å unngå støy på linjen

• Ex auditorio-spørsmål: Disputasleder vil invitere til ex auditorio-spørsmål, og disse kan foretas skriftlig i chat før den første opponenten er ferdig med sin opposisjon.

• Vi råder alle til å teste datautstyret sitt før disputas.

Dere kan også bruke denne lenken til å følge med på disputasen

Eric Cayeux