Disputas om en-krystalls diamantlinser

Fredag 26. juni 2020 vil Qiuyuan Zhang, ph.d.-kandidat ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet, disputere for graden Philosophiae doctor ved Universitetet i Stavanger.

Zhang vil forsvare avhandlingen The experimental and theoretical investigation of single-crystal diamond compound refractive lenses (CRLs).

Prøveforelesning og disputas er heldigital og vil foregå i Zoom, evt. back-up i Teams.

Dere er velkomne til å følge med på Zhangs disputas ved å logge dere på her.

Møte-ID: 694 6137 9978
Passord: 986718

Eller backup i Teams

Du kan laste ned Teams eller bruke nettlesere din. Pass på at lyden på pc-en fungerer, verten modererer resten.

Veiledning i bruk av Teams finnes her

Husk at det er kun bedømmelseskomiteen, ordstyrer og ph.d.-kandidaten som skal bruke lyden! Husk å dempe mikrofonen når dere ikke snakker.

Retningslinjer for publikum:

• Ikke bruk videokameraet

• Husk å dempe (mute) sine mikrofoner for å unngå støy på linjen

• Ex auditorio-spørsmål: Disputasleder vil invitere til ex auditorio-spørsmål, og disse kan foretas skriftlig i chat før den første opponenten er ferdig med sin opposisjon.

• Vi råder alle til å teste datautstyret sitt før disputas.

Dere kan også bruke denne lenken til å følge med på disputasen

Qiuyuan Zhang