Disputas om kritt-sedimenter i Barentshavet

Tirsdag 30. juni 2020 vil Bereke Kairanov, ph.d.-kandidat ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet, disputere for graden Philosophiae doctor ved Universitetet i Stavanger.

Kairanov vil forsvare avhandlingen Controls of basin margin tectonics on the Lower Cretaceous sedimentation in the Norwegian Barents Sea.

Prøveforelesning og disputas er heldigital og vil foregå i Zoom, evt. back-up i Teams.

Du er velkommen til å følge med på Kairanovs disputas ved å logge deg på her.

Møte-ID: 613 8891 0390
Passord: 533530

Eller backup i Teams

Du kan laste ned Teams eller bruke nettlesere din. Pass på at lyden på pc-en fungerer, verten modererer resten.

Veiledning i bruk av Teams finnes her

Husk at det er kun bedømmelseskomiteen, ordstyrer og ph.d.-kandidaten som skal bruke lyden! Husk å dempe mikrofonen når dere ikke snakker.

Retningslinjer for publikum:

• Ikke bruk videokameraet

• Husk å dempe (mute) sine mikrofoner for å unngå støy på linjen

• Ex auditorio-spørsmål: Disputasleder vil invitere til ex auditorio-spørsmål, og disse kan foretas skriftlig i chat før den første opponenten er ferdig med sin opposisjon.

• Vi råder alle til å teste datautstyret sitt før disputas.

Dere kan også bruke denne lenken til å følge med på disputasen