Et profilbilde

ekstern u/lønn
Paul Henry Nadeau { "honorific-suffix": "ekstern u/lønn", "fn": "Paul Henry Nadeau", "tel": "Telefon: 51831540", "email": "paul.h.nadeau@uis.no" }

Avdeling/enhet Det teknisk- naturvitenskapelige fakultet
Institutt/senter Institutt for energiressurser
Rom KE E-331

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Baig, Mirza Hassan; Nermoen, Anders (veileder); Andersen, Pål Østebø (veileder); Nadeau, Paul Henry (veileder); Austvoll, Ivar (veileder) (2018). Digital Image Analysis for Petrophysical Evaluation. Universitetet i Stavanger. 84 s.
  • Klewiah, Isaac; Berawala, Dhruvit Satishchandra; Walker, Hans Christian Alexander; Andersen, Pål Østebø; Nadeau, Paul Henry; Yu, Zhixin (2019). Opportunities for increased energy recovery and carbon sequestration in shales - reversing climate change?. The National IOR Centre of Norway; 2019-03-19 - 2019-03-20.
  • Baig, Mirza Hassan; Nermoen, Anders; Nadeau, Paul Henry; Andersen, Pål Østebø; Austvoll, Ivar (2018). Digital Image Analysis of Thin Sections for Petrophysical Properties. FORCE;
  • Baig, Mirza Hassan; Nermoen, Anders; Nadeau, Paul Henry; Andersen, Pål Østebø; Austvoll, Ivar (2018). Petrographic Properties Evaluation by Digital Image Analysis of Thin Sections. The National IOR Centre of Norway;