KåKånomics fagseminar 2020: Samfunnsøkonomi, koronakrise og framtida for de unge

Meld deg på til gratis fagseminar 21. oktober i regi av Handelshøgskolen ved UiS i samarbeid med KåKånomics - begrenset antall plasser.

Årets KåKånomics festival starter som vanlig, med et akademisk fagseminar i samarbeid med Handelshøgskolen ved UiS. I år handler det naturligvis om koronakrisen og samfunnsøkonomenes bidrag. Vi spør: Hvem rammes hardest av Korona-krisen? Hva er kortsiktige og langsiktige konsekvenser for de unge? Hva bør politikerne gjøre? Hva har de gjort riktig, og hva har de gjort galt, så langt? Og hva med samfunnsøkonomenes bidrag? Holder korona-analysene mål?

Tid: Onsdag 21. oktober kl. 12:15-14:30
Universitetet i Stavanger, Arne Rettedals hus, AR Ø-110
Gratis inngang, men gratisbillett må registreres pga smittesporing.

PÅMELDING HER

DELTAGERE:

– Simen Markussen, seniorforsker ved Frischsenteret
– Katrine Vellesen Løken, professor i samfunnsøkonomi ved NHH
– Espen Henriksen, førsteamanuensis på Institutt for finans ved BI
– Torfinn Harding, professor i samfunnsøkonomi ved HH UiS

Programleder er Ola Kvaløy, professor i samfunnsøkonomi og dekan ved HH UIS.

Viktig info:
– Pga behovet for smittesporing må alle hente ut gratisbillett på forhånd
– Billettene må være registrert med fullt navn og kontaktinfo til den som skal bruke billetten. Dette registrerer du i Linticket. Velg "Kjøp billett" på denne siden

FESTIVALPASS 2020

For de som ikke kan vente med å sikre seg festivalpass (det blir fort utsolgt) vises det til KåKånomics sine egne nettsider: http://www.kverulantkatedralen.no/event/festivalpass-kakanomics-2020/

Med festivalpass vil du få forkjøpsrett og 20 prosent rabatt på årets hovedkonferanse, torsdag 22. oktober.

Ordinære priser:
Ordinær: 1750
A-fordel: 1400
Student: 500

Viktig informasjon i forbindelse med COVID-19:

– Pga Covid-19 og gjeldende smittevernregler må du med festivalpass allikevel reservere plass til det enkelte arrangement som du planlegger å delta på. Se etter billettkategori "Med festivalpass" på salgssiden til det enkelte arrangement.
– Festivalpasset er personlig, og kan ikke brukes til å kjøpe flere enn én billett i kategori "Med festivalpass".
– Kvittering på kjøpt festivalpass må byttes inn i festivalarmbånd. Dette får du gjort på festivalkontoret i Bokhuset, Kirkegata 40 gjennom hele festivaluka.
– KÅKÅnomics følger til enhver tid Helsedirektoratets retningslinjer for tilfredsstillende avvikling av kulturarrangementer.
– Pga behovet for smittesporing oppfordrer vi alle til å kjøpe billett på forhånd.
– Billettene må være registrert med fullt navn og kontaktinfo til den som skal bruke billetten. Dette registrerer du i Linticket ved billettkjøp.
– 1-metersregelen gjør at KÅKÅnomics 2020 har redusert publikumskapasitet. Vis hensyn, hold avstand, og vask hendene hyppig og grundig.
– Det kan forekomme enkelte endringer i programmet pga COVID-19, som ikke vil bli kompensert for. Ved avlysning vil billettkjøpere få tilbud om refusjon.

Programmet slippes fortløpende på www.kåkånomics.no

Debattdeltakere på plakat for Fagseminaret 2020