Seminar i Verdiskapingsforum

Velkommen til høstens seminar i Verdiskapingsforum.

Tema for høstens åpne seminar er omstilling

Seminaret er åpent for alle interesserte så lenge der er ledige plasser, men krever påmelding på grunn av smittvernssituasjonen.
Meld deg på her.

Tid: Fredag 30. oktober kl. 08.30-11.30

StedAuditorium i Elise Ottesen-Jensens hus, Universitetet i Stavanger

Program:

Rektor Klaus Mohn: UiS strategi og deltakelse i omstilling for næringslivet.

Torstein Tvedt Solberg: Politiske perspektiv på omstilling i vår region. Torstein representerer Rogaland på Stortinget. Han sitter nå i Utdanning- og forskningskomiteen, og har også erfaring fra både næringskomiteen, finanskomiteen og statsministerens kontor (Ap).

Kimberly Lein-Mathisen: Hvilke områder er best posisjonert for fremtiden, og hvordan kan digital transaksjon skape økonomisk verdi. Kimberly leder Microsoft Norge.

Silje Veen: Meningsfull forvaltning som gagner samfunnet. Silje er leder av investeringsselskapet TDVeen.

Tom Ryen: Stavanger AI-lab. Tom leder Institutt for data- og elektroteknologi.

Alexandria Algard; «kulTuruke, ukturkule, turlukuke..» Kulturens plass i og forutsetning for omstilling - og det egentlige mål… Alexandria er arkitekt, byutviklingsnerd og profesjonell foredragsholder.

Avslutning, med enkel lunsj og 1-meters-mingling.