Beethoven-jubileet: Beethoven Band

Beethoven Band fremfører en total remake av Beethovens Variasjoner i c-moll WoO 80 søndag 15. november i Zetlitz, Stavanger konserthus.

Fakultet for utøvende kunstfag inviterer til Beethoven-jubileum i Bjergsted. Nils Henrik Asheim, Ståle Storløkken, Øystein Moen, Stian Westerhus, Lars Horntveth m.fl. spiller konsert søndag 15. november kl. 19.00 i Zetlitz i Stavanger konserthus. På programmet står en total remake av variasjonene for klaver i c-moll WoO 80.

Arrangør: Stavanger konserthus

Bill.

UiS Faculty of Performing Arts presents Beethoven Band featuring Nils Henrik Asheim, Ståle Storløkken, Øystein Moen, Stian Westerhus and Lars Horntveth performing a complete remake of Beethoven's Variations in C minor WoO 80, Sunday 15 November at 7.00 p.m. in Zetlitz, Stavanger Concert House. Tickets.

Foto: Agnete in't Veld Bendiksen

Beethoven Band spiller konsert i Zetlitz, Stavanger konserthus