Et profilbilde

Universitetsbibliotekar
Terje Blåsternes { "honorific-suffix": "Universitetsbibliotekar", "fn": "Terje Blåsternes", "tel": "Telefon: 51831116", "email": "terje.blasternes@uis.no" }

Avdeling/enhet Prorektor for forskning
Institutt/senter Universitetsbiblioteket i Stavanger
Avdeling for forsknings- og studiestøtte
Rom KE A-266

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Torras Calvo, Maria-Carme; Whitworth, Andrew; Moss, Bodil; Kifle, Nazareth Amlesom; Blåsternes, Terje (2016). Bibliotek i endring. Final project report.. University of Manchester. Høgskolen i Bergen. Universitetsbiblioteket i Stavanger. 23 s.
  • Sjurseike, Ragnhild; Jensen, Ingeborg Marie; Blåsternes, Terje; Wadel, Carl Cato; Farsund, Arild Aurvåg; Holmen, Ann Karin Tennås (2017). «Hva bidrar til at studenter utvikler en identitet som akademiske fagskrivere, og hvilke hindringer og hjelpere møter de på veien»?. Høgskolen i Østfold; 2017-11-01 - 2017-11-02.
  • Jensen, Ingeborg Marie; Choi-Natvik, Miriam Emilie; Eng, Anne-Lise; Løkkeberg, Stine Eileen Torp; Halvorsen, Lars Rune; Valan, Ingunn; Pedersen, Tor Henning Valnes; Blåsternes, Terje (2018). 9. Slik unngår du plagiering. Bibliotekene ved Universitetet i Stavanger, Høgskolen i Østfold, Nord universitet. Stavanger.