Et profilbilde

Førsteamanuensis
Grethe Heidi Bjerga { "honorific-suffix": "Førsteamanuensis", "fn": "Grethe Heidi Bjerga", "tel": "Telefon: 51834176", "email": "grethe.h.bjerga@uis.no" }

Avdeling/enhet Det helsevitenskapelige fakultet
Institutt/senter Avdeling for omsorg og etikk
Rom KA A-232

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Bjerga, Grethe Heidi; Jaastad, Turid Anita; Handeland, Maria; Kaldestad, Kari; Dysvik, Elin (2020). Kontinuitet i alle ledd i bachelorutdanningen gir kvalifiserte sykepleiere.
  • Bjerga, Grethe Heidi (2019). Veiledning i praksis. Nasjonalt prosjekt: Jobbvinner; 2019-09-25.
  • Bjerga, Grethe Heidi (2019). Å etablere en relasjon, en kjerneverdi i Fundamentals of Care. Ålborg University, Aalborg University hospital; 2019-11-18 - 2019-11-19.
  • Kaldestad, Kari; Jaastad, Turid Anita; Bjerga, Grethe Heidi; Handeland, Maria; Dysvik, Elin (2019). Kontinuitet i omsorgen er en motvekt til klokketiden og instrumentalistiske praksiser.