Et profilbilde

Universitetslektor
Bjørnar Kjellstadli { "honorific-suffix": "Universitetslektor", "fn": "Bjørnar Kjellstadli", "tel": "Telefon: 51833434", "email": "bjornar.kjellstadli@uis.no" }

Avdeling/enhet Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora
Institutt/senter Institutt for grunnskolelærerutdanning, idrett og spesialpedagogikk
Rom HG R-330

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Kjellstadli, Bjørnar; Shalfawi, Shaher A. I. (2018). The effect of hypertrophy strength training using traditional set vs. cluster set on maximum strength and sprinting speed.. World Academy of Science, Engineering and Technology (WASET); 2018-04-16 - 2018-04-17.
  • Shalfawi, Shaher A. I.; Hviding, Fredrik; Kjellstadli, Bjørnar (2018). The Effect of Different Strength Training Methods on Muscle Strength, Body Composition and Factors Affecting Endurance Performance.. World Academy of Science, Engineering and Technology (WASET); 2018-04-16 - 2018-04-17.
  • Østrem, Ketil; Kjellstadli, Bjørnar (2011). Tomt i hodet, tomt i skapet. Universitetet i Stavanger;