Et profilbilde

Universitetslektor
Theodor Barsnes Onarheim { "honorific-suffix": "Universitetslektor", "fn": "Theodor Barsnes Onarheim", "tel": "", "email": "theodor.b.onarheim@uis.no" }

Avdeling/enhet Fakultet for utøvende kunstfag
Institutt/senter Avdeling for jazz, dans, PPU og musikkproduksjon
Rom IMD
Hjemmeside www.cirrusquartet.com
Tlf priv/mob 41123937
Merknader Lærar og studiekoordinator avd. jazz

Hovedinstrument

Kontrabass og el-bass

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

CD-utgiving: Cirrus - Méli Mélo

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Jobbar som frilansmusiker ved sida av stillinga ved UiS. Har tidlegare undervist bass på kulturskule, vidaregåande skule og folkehøgskule.

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Brækhus, Stein Inge; Herstad, Svein Olav; Yttredal, Tor; Onarheim, Theodor Barsnes (2019). Musikalsk innslag på sermoni i anledning semesteråpningen ved Fakultet For Utøvende Kunstfag ved UiS i Lillekonsertsal den 13. august 2019..
  • Brækhus, Stein Inge; Onarheim, Theodor Barsnes (2019). Konsert i Lille Konsertsal med CIRRUS på Fakultet Fort Utøvende Kunstfag den 23. september 2019..
  • Brækhus, Stein Inge; Onarheim, Theodor Barsnes (2019). Konsert med Cirrus på Bergen Kjøtt søndag den 22. september 2019..