Et profilbilde

Førsteamanuensis
Dora Luz Marin Restrepo { "honorific-suffix": "Førsteamanuensis", "fn": "Dora Luz Marin Restrepo", "tel": "Telefon: 51832248", "email": "dora.l.restrepo@uis.no" }

Avdeling/enhet Det teknisk- naturvitenskapelige fakultet
Institutt/senter Institutt for energiressurser
Rom KE E-306

Forskningsområder

Sequence stratigraphy, tectonic and sedimentation, regional geology, petroleum geology

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Lower Cretaceous Basin studies in the Arctic (LoCrA and JuLoCrA)
Paleozoic basins in the Central Graben (PaBas)

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Marin Restrepo, Dora Luz; Helleren, Solveig; Escalona Varela, Alejandro; Olaussen, Snorre; Cedeno Motta, Andres Felipe; Nøhr-Hansen, Henrik; Ohm, Sverre Ekrene (2020). The Middle Jurassic to lowermost Cretaceous in the SW Barents Sea: Interplay between tectonics, coarse-grained sediment supply and organic matter preservation.
  • Olaussen, Snorre; Escalona Varela, Alejandro; Grundvåg, Sten-Andreas; Marin Restrepo, Dora Luz; Ohm, Sverre Ekrene; Senger, Kim (2019). Middle Jurassic to Lower Cretaceous Clastic Wedges in the north Atlantic, Barents Sea and High Arctic. FORCE; 2019-10-16 - 2019-10-17.
  • Grundvåg, Sten-Andreas; Jelby, Mads; Midtkandal, Ivar; Sliwinska, Kasia; Nøhr-Hansen, Henrik; Marin Restrepo, Dora Luz; Kairanov, Bereke; Escalona Varela, Alejandro; Olaussen, Snorre (2017). The Lower Cretaceous of Svalbard and its relevance for exploration in the northern Barents Sea. FORCE; 2017-06-07.