Et profilbilde

Stipendiat
Bereke Kairanov { "honorific-suffix": "Stipendiat", "fn": "Bereke Kairanov", "tel": "", "email": "bereke.kairanov@uis.no" }

Avdeling/enhet
Institutt/senter

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Grundvåg, Sten-Andreas; Jelby, Mads; Midtkandal, Ivar; Sliwinska, Kasia; Nøhr-Hansen, Henrik; Marin Restrepo, Dora Luz; Kairanov, Bereke; Escalona, Alejandro; Olaussen, Snorre (2017). The Lower Cretaceous of Svalbard and its relevance for exploration in the northern Barents Sea. FORCE; 2017-06-07.
  • Kairanov, Bereke; Escalona, Alejandro (2015). Overview and timing of main structural elements in the northeastern part of the Norwegian sector of the Barents Sea and impact on early Cretaceous deposition. American Association of Petroleum Geologists; 2015-10-31 - 2015-11-03.
  • Kairanov, Bereke; Marin, D.L.; Escalona, Alejandro (2015). Structrural controls in progradation direction of Lower Cretaceous Clinoforms in the Barents Sea. American Association of Petroleum Geologists; 2015-10-31 - 2015-11-03.