MENY

Bokpresentasjon med Erlend Kristensen

Erlend Kristensen presenterer boka ”(H)el sykkel”. Stian Ellingsen Lobben og Leif Inge Tjelta stiller som kommentatorer.

Finnes det et kjøretøy som kan løse eller være en del av løsningen på flere av dagens store samfunnsproblemer, som klimakrisen, energikrisen, køproblemer, inaktivitet og helseproblemer? Et kjøretøy som gir bare positive bieffekter, som spart tid, sparte penger, gratis trening, mer overskudd, lykke og til og med økt lyst. Er det mulig at noe sånt finnes? Erlend Kristensen påstår det i boka "(H)el sykkel", utgitt tidligere i år.

Erlend Kristensen har mastergrad i regnskap og revisjon, med spesialisering innen endringsledelse. Han jobber som regnskapssjef ved UiS. På fritida er elsykkel hans store lidenskap, noe som er bakgrunnen for utgivelsen av denne boka. Den har allerede fått stor oppmerksomhet, og er kommet i tredje opplag.

Elsyklister ser på samferdselsdebatten med helt andre øyne enn andre. De snakker om intet mindre enn en transportrevolusjon. Kristensen har selv utfordret det velkjente og utforsket det ukjente, og viser at dette kjøretøyet ikke bare er en teori, men faktisk virker i praksis. Han hevder også at det er mye sikrere å elsykle, og er glad for at elsykkelen fikk ham ut av «steinaldermoduset» han hadde som vanlig syklist.  
 

Stian Ellingsen Lobben vil være første kommentator under presentasjonen. Han arbeider som lege, og er opptatt av hvordan bruk av elsykkel kan gi bedre helse.

Leif Inge Tjelta vil også komme med sine kommentarer. Han underviser i idrett på Humanistisk fakultet ved UiS, og har gitt ut flere bøker om idrett og trening. Han vil spesielt fokusere på bokens andre kapittel, om treningseffekten ved bruk av elsykkel.


Alle er hjertelig velkommen til denne presentasjonen av framtidens kjøretøy! Det vil bli mulighet til å kjøpe boka.

 

Bilde av boka