MENY

Næringslivsmesse på UiS

Linjeforeningene ved Handelshøgskolen på UiS arrangerer næringslivsmesse hvor studenter kan møte potensielle arbeidsgivere som ønsker kompetanse spesielt innenfor økonomifag.

Linjeforeningene for studenter ved Handelshøgskolen ved UiS, MastØk og ØSF arrangerer næringslivsmesse tirsdag 14.januar 2014. Næringslivsmessen finner sted i Tjodhallen i Kjølv Egelands hus på UiS fra kl 10:00-15:30.

Dette er sjuende gang næringslivsmessen arrangeres, og messen er åpen for alle studenter på UiS og andre skoler.

Næringslivsmessen er mulighetenes arena der studenter og næringsliv kommer sammen for en hel dag. Her får begge parter en unik sjanse til å introdusere seg selv. Det vil komme bedrifter fra revisjonsbransjen, banker, bemanningsbyråer, finansbransjen etc. Så her anbefales det sterkt å ta turen innom for å la bedriftene bli kjent med deg. Kanskje dette er inngangen til en jobbmulighet i fremtiden?

Videre vil det være faglig foredrag, motivasjonsforedrag, konkurranser (med GODE premier), lunsj og speedpresentasjoner av bedrifter. Alt vil foregå i Tjodhallen, så ta turen innom for å få med deg denne dagen!

Det vil også være mulighet for å skaffe seg billett til kveldsarrangementet som kommer til å foregå på Hall Toll fra kl. 18.
Her vil det bli matservering og Nils Ingar Aadne (Nilsi) kjent fra blant annet Senkveld på TV2 skal holde standup.

Foreløpig program:

10:00 Åpning av næringslivsmessen i Tjodhallen
10:15 Faglig foredrag med Harald Magnus Andreassen(Swedbank First Securities)
12:00 Speedpresentasjoner av bedrifter
14:30 Motivasjonsforedrag med AILO GAUP

Ailo Gaur er tidligere verdensmester i Freestyle Motocross, FMX. Han har vunnet verdenscuper, verdensmesterskap og alle norgesmesterskap som har vært arrangert. Med på kjøpet har han over tretti brukne ben i kroppen. I foredraget byr han på sine opp- og nedturer i karrieren, samt imponerende bilder og actionfylte filmklipp.

15:15 – Vinnerne av konkurransen annonseres

Alle er hjertelig velkomne!

MastØk www.mastok.no
ØsF www.osf-uis.no