Forskningstorget 2014

Det er klart for den årlige samlingen av helseetater, frivillige organisasjoner, studenter og akademikere på Forskningstorget ved UiS.

er en møteplass hvor representanter for arbeidslivet presenterer sine kunnskapsbehov. I salen sitter studenter ved helse- og sosialfagene, som får mulighet til å skrive masteroppgave i samarbeid med organisasjonene og etatene.

Det blir også faglig påfyll fra akademiske kapasiteter innenfor praksisforskning. Årets innledningsforedrag er ved professor Elisabeth Willumsen ved UiS og Nicola Buckley, Head of Public Engagement ved University of Cambridge. Tittelen på foredraget er "Collaboration between Academia and the practical field. Sharing science with society”

Se hele programmet her