MENY

Filosofilørdag for barn og voksne

En gang i måneden denne våren tas publikum med på en underfull reise sammen med forteller Marianne Stenerud og filosof og UiS-stipendiat Ingunn Mandt Larsen.

En gang i måneden denne våren tas publikum med på en underfull reise sammen med forteller Marianne Stenerud og filosof og UiS-stipendiat Ingunn Mandt Larsen. Marianne forteller myter, eventyr og små, rare historier og Ingunn fabulerer og undrer seg sammen med barna.

Hvor finnes tankene? Hvordan ser tankene ut? Er alle mennesker like frie? Hvor ble fortellingen av? Kan dyr snakke? Hvordan vet vi at vi ikke drømmer?

Ingunn Mandt Larsen er en lekende og spørrende filosof som tror på nærværets betydning i samtaler med barn og voksne. Marianne Stenerud er en erfaren, kreativ og profesjonell forteller. De to har jobbet sammen siden 2010 og har etterhvert fått god erfaring med å koble sammen fortellerkunst og filosofi. Neste arrangement blir 14. mars, og deretter 25. april og 06. juni. Alle arrangementene er på Kåkå/Sting Nere i Stavanger sentrum og begynner klokken 14:00. Arrangementene passer for barn fra 6 år og oppover, og det koster 50 kroner. I kafeen nede vil der også være en smakfull barnemeny for anledningen! Se mer informasjon her.