MENY

Roberto Bonati og Bjergsted Jazzensemble

Den italienske bassisten Roberto Bonati har spesialkomponert "Nor Sea, nor Land, nor Salty Waves" - en hyllest til Norge - spesielt for Bjergsted Jazzensemble. Tekstmaterialet har han hentet fra Eddadiktene. Dette blir en begivenhet på byens egen jazzscene, Spor 5, lørdag 21. mars kl. 20.00.

Bjergsted Jazzensemble har siden 2004 gjort en rekke flotte og spennende prosjekter med en rekke av jazzens stjerner som John Scofield, Richard Bona, Cyro Baptista, Rolf Lislevand og mange flere. Til MaiJazz skal de jobbe med Georg og Sarah Riedel og presentere musikken fra Astrid Lindgrens filmer om Pippi, Emil med flere. Bjergsted Jazzensemble er et viktig ensemble for jazzstudenter og freelancere i Stavanger.

Besetning varierer fra prosjekt til prosjekt, men fellesnevneren er kvalitet på arbeidet. Til denne konserten skal ensemblet samarbeide og jobbe frem en konsert med den dyktige italienske bassisten og pedagogen Roberto Bonati som publikum i Stavanger hadde gleden av å møte på fjorårets MaiJazz hvor han spilte med Mario Piacentini og Gianluigi Trovesi, skriver Stavanger Jazzforum på sine nettsider.

For billetter, klikk deg inn på Stavanger Jazzforum.

Roberto Bonati.

Roberto Bonati.