MENY

Konsert med Eldbjørg Raknes med flere + jamsession (Blå:Trå)

Eldbjørg Raknes har vært en sentral stemme i norsk jazzliv i to tiår. Hun har jobbet med en rekke musikalske uttrykk og er kjent for sitt arbeid med a cappella, innovativ stemmebruk og elektroniske effekter.

Eldbjørg Raknes har vært en sentral stemme i norsk jazzliv i to tiår. Hun har jobbet med en rekke musikalske uttrykk og er kjent for sitt arbeid med a cappella, innovativ stemmebruk og elektroniske effekter. I fjor høst slapp Raknes sitt nyeste kritikerroste album «You make me feel» med Oscar Grönberg på piano. Raknes har jobbet sammen med artister som Christian Wallumrød, Arve Henriksen, Sidsel Endresen, Elin Rosseland, Anders Jormin, Jon Balke, og Stian Westerhus og var også en av medlemmende i Kvitretten. 

Eldbjørg har mottatt en rekke viktige priser som Radka Toneffs Minnepris og Buddy-prisen. «Eldbjørg Raknes er utvilsomt en av de mest spennende impromusikere i kongeriket» - Nettavisen. Nå er hun klar for å lære fra seg og spille for og med musikere fra Stavanger, skriver Satavanger Jazzforum.

Biletter: 100,- (50,- medl SJF/stud/Bate)

Les mer og kjøp biletter på Stavanger Jazzforum sine nettsider.