MENY

Studenter fra Institutt for musikk og dans spiller på Maijazz

Studenter fra Institutt for musikk og dans spiller på Sting under Maijazz onsdag 6. mai klokka 20:00. Studentene spiller i bandet Antionian og vant «Jazz i sikte» i Stavanger 2015.

Onsdag 6. mai spiller studenter fra bandet Antonian dobbeltkonsert sammmen med Luby's Cafeteria under Maijazz. De to bandene er vinnerne av Jazz i sikte 2015 Stavanger og Bergen.

Antionian består av jazzstudenter ved Institutt for musikk og dans ved Universitetet i Stavanger. Dette bandet spiller på et stort dynamisk spekter, og de gjør det med overbevisning. De har solide og originale komposisjoner som utføres med betydelig overskudd, og byr samtidig på solide solistprestasjoner og tydelige musikalske ideer. Bandet har allerede et originalt uttrykk og en tydelig rød tråd over arrangementene sine, skriver Maijazz på sin nettside.

Antionian Line-up: Arne Martin Nybo: gitar, Mathias Hagen: saksofon, Kristoffer Lippestad Dokka: saksofon, Lars Anda Berg: rhodes, Vidar Starheimsæter: bass og Trond- Martin Tanke: trommer.

Les mer om bandet i denne nyhetsartikkelen.

Bandet Antionian.

Bandet Antionian. Foto: Maria Gilje Torheim