MENY

Bjergsted Jazzensemble bidrar på Maijazz sin store familiekonsert

Bjergsted Jazzensemble bidrar på Maijazz sin store familiekonsert søndag 10. mai klokka 14:00 i Stavanger konserthus, Zetliz.

Det er studenter fra Institutt for musikk og dans som utgjør Bergsted Jazzensemble og som sammen med UiS-ansatt Svein Olav Herstad skal de spille under Maijazz sin store familiekonsert søndag 10. mai klokka 14:00. Få, om noen har hatt så mye å si for flere generasjoner skandinaveres musikalske oppvekst enn Georg Riedel. Tenk bare på sangene om Emil i Lønneberget, Karlsson på taket og Barna i bakkebygrenda.

Denne gang blir sangene presentert i ny drakt med det flotte Bjergsted jazzensemble sammen med Sarah og Georg Riedel. Musikken er arrangert spesielt for denne konserten og besetningen. Georg Riedel er altså musikeren ”alle” i Norge en eller annen gang har hørt, de fleste riktignok uten helt å være klar over det. Hvem kjenner ikke klassikere som ”Du käre lille snickerbo” og ”Idas sommervise” for å nevne noen.

Det er disse Astrid Lindgren og Georg Riedel-visene som Sarah og Georg Riedel skal framføre sammen med Bjergsted Jazzensemble. Sarah og Georg har gjort mer enn 50 konserter med dette materialet. Men konserten med Bjergsted Jazzensemble blir helt spesiell. Musikken arrangeres spesielt for denne konserten på MaiJazz i Stavanger konserthus, skriver Maijazz på sin nettside.

Line-up: Sarah Riedel –sang, Georg Riedel – bass, Tore Johansen - trompet/arrangør, Bjergsted Jazzensemble

Bjergsted Jazzensemble.

Bjergsted Jazzensemble.