First International Young Scientist Conference

IKS og IBU er med på et treårig Erasmus plus prosjekt Space for Science - Implementing Innovations in Science Education. Partnere i prosjektet er tre ungdomskoler fra tre land, Norge, Finland og Romania, samt to universiteter, UiS og Universitetet i Helsinki. Som en del av prosjektet organiserer vi en ungdomskonferanse her på UiS neste uke.

IKS og IBU er med på et treårig Erasmus plus prosjekt Space for Science - Implementing Innovations in Science Education. Partnere i prosjektet er tre ungdomskoler fra tre land, Norge, Finland og Romania, samt to universiteter, UiS og Universitetet i Helsinki. Som en del av prosjektet organiserer vi en ungdomskonferanse her på UiS neste uke. På konferansen presenterer elevene sine forskningsprosjekter og andre prosjektdeltagere forteller om sine arbeidsmåter og erfaringer fra Space for Science prosjektet.

Vi ønsker alle som er interessert velkommen til å bli med og høre på presentasjonene.

Les mer om prosjektet her: www.spaceforscience.eu

Erasmus pluss logo