Et profilbilde

Universitetslektor
Tone Knutsen Brandeggen { "honorific-suffix": "Universitetslektor", "fn": "Tone Knutsen Brandeggen", "tel": "Telefon: 51834245", "email": "tone.brandeggen@uis.no" }

Avdeling/enhet Det helsevitenskapelige fakultet
Institutt/senter Avdeling for kvalitet og helseteknologi
Rom KA U-108

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Handeland, Maria; Bodsberg, Kristin Glenna; Brandeggen, Tone Knutsen; Søiland, Malene; Dysvik, Elin (2019). Film i utdanningen er kommet for å bli.
  • Tjoflåt, Ingrid; Brandeggen, Tone Knutsen; Strandberg, Ellen Synnøve; Dyrstad, Dagrunn Nåden; Husebø, Sissel Iren Eikeland (2019). Evaluation of vSim® for Nursing. Monash University, Australia; 2019-05-19 - 2019-05-22.
  • Urstad, Kristin Hjorthaug; Ulfsby, Kirsten Jacobsen; Brandeggen, Tone Knutsen; Bodsberg, Kristin Glenna; Jensen, Trude Løkhaug; Tjofl�t, Ingrid (2019). Digital storytelling in clinical replacement studies: Nursing students'experiences.