Biblioteket abonnerer på Health Research Premium Collection fra ProQuest

Få tilgang til tidsskrifter innen alle medisinske fagområder.

Universitetsbiblioteket har startet eget abonnement på databasen Health Research Premium Collection fra ProQuest. Her får du tilgang til siste nytt om COVID-19, men også eldre forskningslitteratur. Databasen dekker ca. 4500 vitenskapelige og populære tidsskrift innen alle medisinske fagområder. Den gir i tillegg treff på bøker, doktoravhandlinger og videoer.

Husk å koble til med tilgang hjemmefra for å få tilgang. Klikk her for å gå til Health Research Premium Collection

Databasen kommer også opp ved søk i Oria.

Gå hit for å se andre databaser og vitenskaplige tidsskrift vi har tilgang til.

Dersom du er ute etter siste forskning om koronaviruset er det mange forlag som tilbyr gratis tilgang til forskningsartikler om temaet. Sjekk ut denne oversikten fra Medisinsk Bibliotek.

Universitetsbiblioteket er stengt på grunn av koronaviruset. Klikk her for å lese mer.

Klikk her for øvrig informasjon om UiS og koronaviruset.