Biblioteket veileder over nett

Biblioteket er tilgjengelig for veiledning over nett. Send oss en e-post, stikk innom vår digitale skranke eller book en veiledning. Ta kontakt så svarer vi på dine spørsmål.

Click to read in English

Digital skranke på Zoom

Vår digitale skranke er åpen mandag til fredag klokken 12-14, live på Zoom.
Følg linken for å snakke med og få veiledning fra oss på biblioteket. Still de spørsmål du måtte ha, så hjelper vi deg.

Vi kan hjelpe med referanser og søk etter faglitteratur. Vi svarer også på spørsmål om EndNote, Zotero, LaTeX, NVivo og Tableau.

Lån en bibliotekar

Er du masterstudent, stipendiat eller forsker ved UiS kan du låne en bibliotekar for å få veiledning. Bibliotekaren kan hjelpe deg som skal skrive en større oppgave eller skal starte på et forskningsprosjekt. Fyll ut skjema, så tar vi kontakt med deg.

Er du bachelorstudent kan du sende oss en e-post, eller stikke innom vår digitale skranke på Zoom. Du finner også mye nyttig informasjon på våre fagsider.

Book digital veiledning

Trenger du hjelp med EndNote, Zotero, LaTeX, NVivo eller Tableau? Har du spørsmål om søking etter faglitteratur eller referanser? Universitetsbiblioteket har åpent for digital veiledning! Send en e-post til ub@uis.no og spør om det du lurer på, så hjelper vi deg. Klikk her for å se nyttige digitale ressurser.

Studieverkstedet tilbyr digital veiledning i akademisk skriving. Klikk her for å lese mer.

Læringsstøttesenteret tilbyr individuell veiledning til studenter ved UiS som har spesielle utfordringer med studiene. Har du spørsmål eller behov for digital veiledning? Ta kontakt på lss@uis.no

Vi er tilgjengelig på e-post og telefon fra klokken 9-15 man-fre.

Ullandhaug bibliotek
E-post: ub@uis.no

Arkeologisk muesumsbibliotek
E-post: ub-ark@uis.no

Bjergsted bibliotek
E-post: ub-bjergsted@uis.no

Medisinsk bibliotek
E-post: ub-sus@uis.no
Klikk her for chat med Medisinsk bibliotek

Gå hit for å lese mer om bibliotekets tjenester under korona.

Slik kommer du i gang med Zoom ved UiS

Klikk her for øvrig informasjon om UiS og koronaviruset.

Klikk her for å gå til samleside om korona ved UiS.