Bli en bedre student med kurs fra biblioteket

Vi gjør din studiehverdag enklere med mange nyttige kurs i ulike programvarer. Alle våre kurs er gratis og åpne for studenter og ansatte ved UiS.

Kurs og undervisning fra biblioteket

Denne høsten tilbyr biblioteket både digitale kurs og fysiske kurs. Dersom du er på campus kan du få med deg kurs i biblioteket. Jobber du hjemmefra kan du sjekke ut et av våre digitale kurs som foregår på Zoom.

Vi underviser i akademisk skriving, EndNote, LaTeX, NVivo, Tableau og Zotero.

Du finner full oversikt over alle våre kurs i vår kurskalender, samt informasjon om hvorfor de ulike kursene kan være nyttig for deg.

Sjekk ut vår kurskalender

Vi ber om at kursdeltakere til enhver tid følger gjeldende smittevernregler angitt fra myndighetene. Dersom du har korona-liknende symptomer er det ikke tillatt å komme på kurs. For å sikre smittevern er det kun plass til 14 personer på kurs som blir avholdt i biblioteket.
Det er kun NVivo som har påmelding. De andre kursene er det første mann til mølla.