Call for papers: VIRAK, 13. og 14. juni 2019

Universitetsbibliotekene i Agder og Stavanger er vertskap for konferansen for universitets- og høgskolebibliotek, VIRAK 2019. Tema for konferansen er «Åpen framtid – muligheter for bibliotekene».

13. og 14. juni 2019 møtes kollegaer og fagfolk til faglige og sosiale dager i Stavanger. I disse dagene blir det mulig å dele, vise fram og diskutere bibliotekspraksis, samarbeidsprosjekter eller forsking. Konferansen skal ha et solid faglig program med flere ulike formater for presentasjoner og samarbeid.

Nå er det mulig å sende inn bidrag vil VIRAK 2019! Kanskje nettopp dine kollegaer har noe spennende å dele? Frist for innsendelse av bidrag er nå utvidet til 24. januar 2019. Les mer om tema og bidragsformer.

Sett av datoene allerede nå og finn ut mer ved å besøke våre nettsider: virak-konferansen.no. Følg oss gjerne på Facebook

Vi ser fram til å motta bidrag fra dere!

Programkomiteen for VIRAK 2019

Logo Virak