Skrivenatt på Universitetsbiblioteket var en suksess!

Over 400 studenter ved UiS deltok på Skrivenatt, hvor de fikk innføring i det meste de trenger å vite om akademisk skriving!

Bibliotekarer på Skrivenatt

18. februar, fra klokken 16 til 22 var det full aktivitet på Universitetsbiblioteket. Over 400 kursdeltakere fikk med seg sesjoner om alt i fra hvordan man unngår plagiering, til hvordan man tar søkingen forbi Google.

Både norske og internasjonale studenter fikk med seg kurstilbudet som foregikk på engelsk og norsk.

Universitetsbiblioteket tok imot de som trengte hjelp med akademisk skriving, både på bachelor og masternivå, mens SiS Helse holdt kurs om stressmestring og lærte bort teknikker for å roe ned eksamensnervene.

Gikk du glipp av Skrivenatt?

Sjekk ut Universitetsbibliotekets kurskalender, for å finne et kurs som passer for deg.

Sjekk ut SiS Helse og hvilke tjenester de tilbyr.

Les mer om Skrivenatt