Skal du skrive bacheloroppgave?

Hvorfor gå på skrivekurs? Du lærer om det å arbeide med et stort skriveprosjekt, blant annet mer om struktur og om ulike måter å skrive frem en god problemstilling.

I dette kurset legger vi vekt på hvordan du drøfter og viser selvstendighet i teksten, og viktigheten av god henvisningsskikk. Du får også kjennskap til enkle verktøy du kan ta i bruk for å formidle budskapet ditt på en måte som engasjerer leseren.

Målgruppe: Studenter som skal skrive bacheloroppgave

Forkunnskaper: Ingen

Undervisningsform: Forelesning

Utstyr: Penn og papir eller PC/Mac