Studentrabatt hos Norsk Standard

Universitetsbiblioteket har en avtale med Norsk Standard som gir studenter og ansatte 70 % rabatt ved kjøp av standarder. Ta kontakt med Universitetsbiblioteket for å få rabattkode.

Digital tilgang til standarder gjør det mulig å lese på skjerm i PDF. Standardene kan i utgangspunktet ikke skrives ut, men studenter og ansatte ved UiS får 70% rabatt av listepris med vår rabattkode.
Ta kontak med Universitetsbiblioteket for å få rabattkoden.

Når du har fått rabattkoden gjør du som følger:

1. Du må være registrert som kunde hos Standard.no. Registrere deg med din UiS e-post adresse.

2. Søk opp standarden på vanlig måte i søkemotoren, og legg den i handlekurven. Du må velge alternativet SKRIV UT SELV.

3. Legg inn rabattkoden i rabattkodefeltet som dukker opp. Klikk på oppdateringsknappen til høyre for koden, og ny rabattert pris skal komme opp.

4. Gjennomfør kjøpet på vanlig måte, og betal med Visa- eller Mastercard.

5. Standarden vil legge seg på MIN SIDE og være tilgjengelig for utskrift i 72 timer etter gjennomført kjøp.

Universitetsbiblioteket vil være behjelpelige med å skaffe papirkopier av ytteligere standarder til undervisning og forskning ved UiS.